Barça

Zidane: “El clàssic és un partit per reivindicar-nos”

Barça-Real Madrid. El tècnic francès, molt qüestionat arran de les derrotes contra el Cadis en la lliga i en el debut a la Champions contra el Shakhtar, diu que no el preocupa que parlin del seu futur

Zinedine Zidane ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la prèvia del clàssic de demà al Camp Nou (16h). Aquestes han estat algunes de les seves respostes més destacades:

Sobre el moment de crisi actual del Real Madrid després de les derrotes contra el Cadis i el Shakhtar.

“Ens ha costat jugar contra equips tancats al darrere. Cal acceptar quan les coses surten regular o no del tot bé. Nosaltres sempre sortim al camp amb la mentalitat guanyadora. A vegades no surten les coses com un espera per diversos factors, però és així”.

Se sent recolzat?

“He notat el suport de tothom. Aquests jugadors m’han fet guanyar moltes coses i jo sempre estaré al costat dels meus jugadors perquè lluiten, corren... Jo noto el suport de tots i ara el que cal és canviar el nostre xip. Quan les coses es torcen, apareixen els jugadors que tenen caràcter, apareix la qualitat... i això ho hem de mostrar en el partit de demà”.

El seu futur.

“Si està en joc el meu futur? És el que es comenta. Però mira... Sempre es diu el mateix... l’any passat igual, en la meva primera etapa igual... El que he de fer és la meva feina.”

El clàssic.

“Un clàssic és un clàssic. Crec que serà un bon partit. Sabem què trobarem a Barcelona. Un camp buit, sí, però sempre és un partit especial. És important començar bé el nostre partit. Guanyar el clàssic és la millor forma de capgirar la nostra situació. És un bon partit per reivindicar-nos. No anem de víctimes al Camp Nou.”

Sobre l’estat físic de Sergio Ramos.

“En Sergio és el nostre líder, el nostre capità. Està recuperat i estarà amb nosaltres. Es tracta d’estar al cent per cent i ell ja ho està”.

Autocrítica?

“Sempre he estat crític amb mi mateix, però nosaltres sabem que les coses les podem capgirar tots junts. Després d’una derrota, la majoria de les crítiques són per a mi. És normal. Jo no visc del passat, el més important és el que ha de venir i tenim ganes de fer un bon partit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)