Barça

“És un partit per reivindicar-nos”

Zinedine Zidane. Entrenador del Real Madrid

Les dues últimes derrotes a Valdebebas contra el Cadis i el Xakhtar Donetsk han situat Zinedine Zidane en el punt de mira. El francès arriba molt qüestionat al clàssic. Una derrota contra el Barça el deixaria en una situació extremadament delicada, però ell veu el partit com una oportunitat idònia per capgirar la mala dinàmica de l’equip i recuperar rèdit personal: “El meu futur? Mira, sempre es diu el mateix... L’any passat igual, en la meva primera etapa igual... El que he de fer és la meva feina.” “Aquests jugadors m’han fet guanyar moltes coses i jo sempre estaré al seu costat, a mort amb ells. Noto el suport de tots i ara el que cal és canviar el xip.” “Un clàssic és un clàssic. Crec que serà un bon partit. Sabem què ens trobarem a Barcelona. Un camp buit, sí, però sempre és un partit especial. Guanyar el clàssic és la millor manera de capgirar la nostra situació. És un bon partit per reivindicar-nos. No anem de víctimes al Camp Nou”, admetia Zidane ahir en la roda de premsa prèvia al partit d’avui. “Sempre que es produeix una derrota la majoria de les crítiques van dirigides cap a mi. És normal. A vegades les coses no surten com un espera, però aquest equip sempre té mentalitat guanyadora i cal demostrar-ho contra el Barça”, hi afegia.

El tècnic confirma també el retorn de Ramos, el líder espiritual d’aquest Real Madrid: “En Sergio és el líder, el nostre capità. Està recuperat i estarà amb nosaltres. Està al cent per cent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)