Barça

La plantilla negociarà la rebaixa salarial

Barça. El club accedeix a tractar per separat amb els futbolistes i la resta de treballadors i els primers seran a la taula de negociació

Els integrants de la primera plantilla del Barça enviaran un representant a negociar amb el club la rebaixa salarial que proposa la junta directiva per mitigar les pèrdues originades per la pandèmia del coronavirus. Segons va explicar ahir RAC-1, els jugadors han accedit a asseure’s a la taula de negociació que es reunirà dimarts vinent. La raó del canvi d’opinió dels jugadors és que el club ha accedit a negociar per separat les rebaixes, deslligant les dels futbolistes de les de la resta de treballadors del club.

De la rebaixa, en va parlar ahir Gerard Piqué en una entrevista a La Vanguardia. El central ha renovat el contracte després d’accedir a rebaixar-se el sou un 50% aquesta temporada. “El club em va comunicar que per la pandèmia patirà molt econòmicament i el Barça està per damunt de qualsevol persona. El Barça m’ho ha donat tot, així que em poso a la seva disposició. Els diners que no cobri ara, els cobraré en un futur. Vam fer números i vaig proposar una quantitat”, diu Piqué, que justifica la seva renovació i a la vegada haver signat el burofax de la plantilla negant-se a negociar. “Són coses diferents. Una cosa és acceptar la rebaixa de manera voluntària i una altra que ho facin de manera unilateral i amb les formes que ho han fet, quan molts jugadors estaven amb les seleccions i posant-nos al mateix nivell que la resta de treballadors. Com a capità, defenso els interessos de l’equip. Som una plantilla unida.”

En la mateixa entrevista, Piqué va criticar la directiva per tot el cas de les xarxes socials. “Hem vist com el club s’ha gastat diners, que ara ens demana, per criticar, ja no només persones que han tingut una relació històrica amb el club, sinó jugadors en actiu, és una barbaritat. El president em va dir que ell no sabia res i me’l vaig creure. Però després veus que la persona que va encarregar aquests serveis encara treballa al club. I això em fa mal. La meva relació amb el president és cordial, però hi ha coses que queden”, diu Piqué referint-se a Jaume Masferrer.

Piqué també desvela un missatge que va enviar a Messi quan volia deixar el club: “Leo, és un any, després ve gent nova.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)