Barça

La manca de fiabilitat sepulta el Barça

1a Divisió. Els blaugranes tenen moments de lluentor però un penal de Lenglet sobre Ramos, xiulat pel VAR, catapulta el Madrid cap al triomf

barça 1 real madrid 3

BARÇA:Neto; Dest, Piqué, Lenglet, Jordi Alba (BRAITHWAITE, 87’); Busquets (Trincao,82’), De Jong; Pedri (Dembelé, 82’)i, Coutinho, Ansu Fati (Griezmann, 82’), Messi.R. MADRID:, Courtois, Nacho (Lucas Vázquez,41), Ramos, Varane, Mendy; Casemiro, Valverde (Modric, 69’), Kroos; Asensio (Rodrygo, 81’), Vinícius, Benzema.GOLS:0-1 (5’) Valverde:1-1 (8’) Ansu Fati: 1-2 (62’) Sergio Ramos, de penal:1-3 (90’) Modric; .ÀRBITRE:Martínez Munuera (col·legi valencià) T.G: Casemiro (19’); Lenglet (29’): Nacho (37’); Alba (62’);Messi (90’).PÚBLIC:Camp Nou. 7a jornada del campionat de lliga. Sense espectadors.

El Madrid ha agafat oxigen al Camp Nou i s’ha imposat al Barça amb gols de Valverde, Ramos i Modric. Ha aconseguit un triomf aixoplugat en les circumstàncies d’un clàssic estrany per la manca de públic però amb un Madrid que segueix sent genuí als seus principis i amb Zidane a la banqueta segueix sense conèixer la derrota al Camp Nou. Així són els blancs, imprevisibles. Com ho és el VAR i les seves decisions. Lenglet ha vist com li han xiulat un penal per agafarde la samarreta a Sergio Ramos. Penal clar però que enerva pel criteri existent a la lliga. No fa gaire, una acció idèntica, no va ser xiulada com a pena màxima a favor del Betis. Raons diverses i extranyes. Sergio Ramos no ha fallat des dels onze metres per ficar l’1-2. Aquesta acció aïllada i polèmica per a molts, ha capgirat un partit on els blaugrana s’ha recuperat d’un gol matiner de Valverde. Ansu Fati, després d’una fabulosa assistència de Jordi Alba, ha posat l’empat fent el seu quart gol.

La represa ha començat amb un gran dinamisme dels blaugranes. Ansu Fati i Coutinho han pogut fer el segon però quan més s’apropaven els locals al segon gol ha arribat el penal de Lenglet sobre Sergio Ramos. Una acció que ha trencat el guió. Koeman ha regirat la seva banqueta en els minuts finals ficant un munt de jugadors ofensius. Massa tard. Mola dinamita però sense cap consistència en els metres finals. L’equip perdia la seva estructura bucant un empat a la desesperada. Una situació que ha aprofitat el Madrid per acabar d’arrodonir un partit correcte amb un gol de Modric. Una victòria que els fa recuperar l’autoestima després de dues derrotes consecutives.

El Barça transita per un camí incert. Segueix sense ser un equip fiable. Té moments de lluentor però no en té prou per ser un equip dominador. Només les aparicions d’Ansu Fati i, alguna acció aïllada de Messi, són elements per a l’esperança però cal més per aspirar al títol de lliga. Les estadístiques no enganyen.Un punt dels últims nou i el Madrid ja està a sis punts de distàncies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)