Barça

El protagonista

Ansu Fati

Amb l’home rècord no n’hi ha prou

Ansu Fati va tornar a ser protagonista, però amb la seva efectivitat el Barça no en va fer prou per guanyar el clàssic. Abans de l’inici del partit va rebre el reconeixement de LaLiga com a millor jugador del mes de setembre. Quan només s’havien disputat vuit minuts ja havia fet història. Havia marcat Fede Valverde i el Barçava reaccionar ràpid. Koeman va canviar ahir la posició d’Ansu Fati. El va posar en punta, com a home avançat. Una centrada de Jordi Alba des de l’esquerra la va aprofitar el del planter per empatar anticipant-se en la rematada a Sergio Ramos. La joventut guanyava l’experiència. Aconseguia un altre rècord Ansu Fati. Es convertirà en major d’edat dissabte vinent, 31 d’octubre. El gol d’ahir era l’onzè que marca en la lliga, un registre dels anys trenta. Ell i Pablo Pombo Quintana, jugador del Racing, seran els màxims golejadors de la història de la lliga abans de fer els divuit anys. El davanter de Guinea Bissau també es convertia, amb el gol, en el segon golejador més jove de la història dels clàssics. El més jove és un altre blaugrana, Alfons Navarro i Perona, que l’any 1947 va marcar amb 17 anys i 356 dies en un partit contra el Real Madrid. Ho va fer amb només tres dies menys que Ansu Fati, que ja suma cinc gols aquesta temporada, quatre en la lliga i un en la Champions.

El jove del planter, que disputarà el següent partit de lliga contra l’Alavés just el dia del seu aniversari, va tenir una oportunitat més per marcar en la segona part, un tram del partit que va començar molt bé. Va ser en una acció ràpida a la qual va semblar voler posar pausa, però que va acabar finalitzant amb una bona rematada creuada que va sortir prop del pal dret de la porteria de Courtois. Es movia bé pel centre Ansu Fati i també queia bé a les bandes. Poc després del xut creuat va protagonitzar una jugada amb centrada i assistència perfecta a Coutinho que el brasiler no va saber aprofitar –va rematar de cap a la xarxa lateral de la porteria del Real Madrid quan estava sol davant Courtois–. Va arribar després el segon gol del Real Madrid i el Barça es va desfer. També va baixar el protagonisme del jugador de Guinea Bissau, que va ser substituït a deu minuts del final, quan Koeman va buscar més frescor a la davantera.

29
intervencions
1
passada de mèrit bona
3
pilotes recuperades
4
pilotes perdudes
1
falta comesa
0
faltes rebudes
2
rematades
1
gol Dades facilitades per Carles Domènech. La TdT a Catalunya Ràdio
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)