Barça

El govern insisteix: no hi ha impediments

Barça.

La Generalitat ha respòs al Barça dient que no hi ha cap impediment “ni jurídics ni sanitaris” perquè es pugui celebrar el vot de censura contra la junta directiva.

En una carta signada pels secretaris generals de Presidència, Salut, Interior i Esports, s’insisteix que tot i l’aplicació de l’estat d’alarma, la situació sanitària no és una excusa per no celebrar el referèndum. Això sí, el Govern insta al Barça a que s’utilitzi el protocol proposat, amb diferents seus; una mesura a la qual el club s’hi posa en contra argumentant que no té temps per organitzar-ho amb plenes garanties democràtiques a cinc dies de la votació (l’1 i el 2 de novembre). La junta directiva va proposar que hi haguessin 21 seus (entre Catalunya i Espanya) però ajornant el plebiscit quinze dies, un fet al qual el Govern no hi ha accedit argumentant que sí que hi ha temps.

Tot plegat, ha desembocat en una convocatòria de junta directiva per part de Bartomeu per aquesta tarda on torna a sobrevolar l’ombra de la seva dimissió com a president i de la junta directiva en bloc. “No és un bon moment per deixar el club en mans d’una junta gestora”, ha dit Bartomeu fa poques hores. Als dirigents els queda una altra alternativa: convocar definitivament la moció –avui s’acaba el termini– i que el seu futur quedi a les mans dels socis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)