Barça

El Barça referma el lideratge (0-2)

Triomf indiscutible.

El Barça ha donat una passa endavant molt important per la classificació i el lideratge del seu grup en la primera fase de la Champions. La victòria contra la Juventus, l’altre gallet del grup, dona el primer avantatge a l’equip de Koeman que avui ha fet mèrits de sobres per emportar-se el partit. Una diana de Dembele en el minut 13 ha decantat el partit que ha passat per diferents fases fins la sentència de Messi, de penal, en el temps d’afegit.

La sortida del Barça ha atropellat la Juve que ha vist com el seu rival estavellava dos xuts a la fusta i a les cames d’un defensor local. Els de Pirlo intentaven pressionar a dalt i han deixat alguns espais a la rereguarda que Dembelé, per mitjà d’un rebot i d’una passada de Messi ha batut el porter.

Després del gol, la Juventus ha intentat reaccionar però s’ha topat amb dos gols anul·lats de Morata que, en la segona part, ha marcat el tercer que tampoc no ha estat validat per l’àrbitre. El Barça també ha tingut les seves opcions per eixamplar el marcador com ara una acció entre Messi, Dembelé i Griezmann que no ha acabat ni tan sols en un xut. O en el segon temps, amb un xut de Messi i un altre de Griezmann que tampoc han trobat la porteria. El partit ha deixat una mala notícia, en forma de lesió d’Araujo, però també ha servit per la vindicació de Pedri, amb un partit molt complet.

Els intents de reenganxar-se al partit de la Juventus han estat inútils perquè a mesura que passaven els minuts, el Barça mantenia el seu control. Finalment, Messi ha solidificat aquest domini amb un gol de penal assenyalat sobre Ansu, que en el tram final ha tingut opcions de fer el tercer per al seu equip però no ha acabat d’encertar amb la seva decisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)