Barça

El protagonista

Antoine Griezmann

Punt final a la sequera

Estava fent de tot: desmarcades a l’espai, sacrificis defensius, oferiments en curt. I amb una actitud envejable. Però faltava el gol. I ahir Antoine Griezmann es va treure l’espina. Sis partits i mig; és a dir, 516 minuts disputats aquesta temporada en què ha estat negat de cara a porteria van tocar a la seva fi quan es va trobar una pilota lluitada per Ansu, rebotada en un defensa i que va posar a dormir al fons de la xarxa.

La reacció i el gest tècnic del davanter francès van ser ràpids, gairebé sense pensar: la pilota quedava a l’espai i el porter estava disposat a empetitir la porteria; de manera instintiva Griezmann va picar la pilota i va anotar el gol de l’empat. Enrere van quedar moments de molta frustració en què el davanter ha notat, sobretot mentalment, la falta de connexió amb els seus companys: li arribaven poques pilotes mentre el comptador de minuts sense marcar anava pujant; i, així, en pilotes franques, el francès no havia encertat en cap dels sis partits que havia disputat fins ahir. “Sé que l’equip necessita els meus gols; per tant, intento treballar al màxim. He fallat algunes ocasions importants, de manera que mentalment també s’ha de treballar.”

Bagatge

Aquesta manca d’encert fins i tot li va fer tastar l’amargor de la banqueta; Ansu Fati, Coutinho, Pedri i –per descomptat– Messi el van avançar en la rotació en el clàssic en un dels partits decisius del curs. I tot el pes l’ha anat arrossegant Griezmann, que en el partit d’ahir, abans del gol, va tenir diverses ocasions amb definicions molt lluny d’aquelles que executava amb la samarreta de l’Atlético de Madrid i que van portar el Barça a pagar 135 milions d’euros per ell. “Estem fallant molt, jo el primer. No sé si és la confiança o el gest tècnic, però la temporada és llarga”, va dir el jugador. Si el davanter viu de la confiança, Griezmann ha superat un mur; caldrà veure si això li permet recuperar la connexió amb els companys i, sobretot, amb el gol.

24
intervencions
5
pilotes recuperades
3
pilotes perdudes
2
faltes rebudes
2
rematades
1
gol Dades facilitades per Carles Domènech. La TdT a Catalunya Ràdio
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)