Barça

“No tinc cap dificultat per portar Messi”

Koeman. L’holandès discrepa de Setién i diu que parla amb l’argentí cada setmana del joc i el vestidor

El Barça, si la Covid-19 no ho impedeix, jugarà demà contra el Dinamo de Kíev el tercer partit de la primera fase de la Champions, un partit condicionat per les moltes baixes dels ucraïnesos i en el qual els blaugrana poden deixar pràcticament enllestida la seva classificació per als vuitens de final. Ronald Koeman ha comparegut avui davant els mitjans de comunicació.

EL PARTIT: “L’objectiu és jugar bé a futbol, crear oportunitats per marcar i sobretot guanyar els partits que juguem a casa a la Champions. Sabem que el Dinamo té problemes per la Covid i hem d’esperar els resultats del test que han fet aquest matí, espero que es pugui jugar el partit”.

TER STEGEN: “Està entrenant amb el grup fa quasi una setmana. Està bé, està treballant bé. Demà tenim l’últim entrenament i decidirem”.

PACIÈNCIA: “Sí, la gent necessita paciència. A mi m’arriba que la gent està contenta. És cert que només hem guanyat 2 punts de 12, però som els que hem creat més oportunitats, el problema el tenim amb fer gols. Hi ha qualitat. Estem fent canvis, hi ha gent jove. Continuarem per aquest camí sabent que a la lliga hem de guanyar més partits”.

UN DAVANTER AL GENER: “Tothom sap la meva posició. He dit que ens falta, però dependrà de com estigui el club econòmicament al gener. He vingut sabent ls dificultats econòmiques del club. Si no és possible, treballarem amb el que tenim”.

ELS JOVES. “Tenim gent jove i de qualitat. Els he de protegir. Pedri ho ha fet molt bé contra el Madrid i la Juve però no pot jugar tots els partits. També els hem de protegir. Hi ha gent jove per canviar coses en el club, a més mereixen jugar”.

EL DREAM TEAM. “Per a mi no sé si aquell partit contra el Dinamo va ser el millor, però sí un dels millors. Era un partit complicat contra un equip fort, quan parlo amb Guardiola, sempre parlem d’aquell partit. Va ser futbol d’atac, vam crear molt perill, esprem que demà sigui així”.

SETIÉN I MESSI: “Leo és molt bo, el millor del món i cada dia veig la seva ambició i caràcter guanyador. No tinc dificultat per portar-lo. Es el capità i parlo amb ell cada setmana sobre coses del camp i el vestidor per tenir una bona relació. No estic d’acord amb Setién però respecto la seva opinió”.

MATHEUS: “Estem treballant amb ell, ha de millorar alguns aspectes per poder jugar de 6. Estem treballant amb ell el que demanem a un pivot. Té per davant a Busquets, De jong, Pjanic, Aleñá. De moment, ho té complicat”.

CONDICIONANT DEL COVID-19: “És la situació que ens ha tocat viure. Té molta influència en el dia a dia de la nostra vida i la nostra feina. S’han de seguir les normes que hi ha. Influeix en el Dinamo, però el Xakhtar també va arribar amb baixes a Madrid i van guanyar. Màxim respecte per a un rival que segur que ens posa les coses difícils”.

BRUINS: “Una notícia molt trista perquè el conec molt bé. Sempre hem estat molt amics. Aquí va ser un ajudant fantàstic per Johan i Charli. Vam treballar junts, els seus coneixements del futbol eren increïbles”.

EL MILLOR I EL PITJOR. “El que més m’agrada és que l’equip treballa, hi ha molta intensitat en els entrenaments, l’equip està obert a millorar. El que menys m’agrada és que hem de treure més rendiment a les oportunitats de gol que fem”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)