Barça

Es jugarà el Barça - Dinamo

Champions. Mircea Lucescu, tècnic del conjunt de Kíev, confirma que tots els jugadors desplaçats a Barcelona han donat negatiu de la Covid-19. També diu que no veu al Barça favorit en la Champions

Si no hi ha cap contratemps d’última hora, el Barça - Dinamo de Kíev es jugarà sense problemes després que els jugadors de l’ucraïnès arribats fins a Barcelona hagin donat negatiu en el test de la Covid-19 que se’ls hi ha fet avui. Ho ha confirmat el seu entrenador, Mircea Lucescu, que hagués preferit la suspensió del partit. “Com entrenador hagués preferit que el partit s’hagués suspès i jugat més endavant. Esperàvem que tots fossin negatius, no tenia problemes en això. El problema el tindrem demà”, ha dit el tècnic, que considera que el Barça no és, ara per ara, favorit per guanyar la Champions. “Bayern, City i PSG tenen un nivell més alt. Però a la primavera, el Barça serà un altre equip. Un entrenador nou necessita com a mínim sis mesos per deixar la seva marca”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)