Barça

Ter Stegen torna a la convocatòria

Barça. El porter alemany, disponible per a Koeman aquesta nit contra el Dinamo, per primer cop després del 2-8 del 14 d’agost

El FC Barcelona ha fet pública la convocatòria de Ronald Koeman per al partit que aquesta nit es disputarà al Camp Nou, corresponent a la tercera jornada de la lligueta de la Champions League, entre el conjunt blaugrana i el Dinamo de Kiev. La principal novetat és el retorn de Marc-André Ter Stegen, que ha rebut l’alta mèdica després de la lesió en el tendó rotular que va patir poc després del fatídic 2-8 contra el Bayern del 14 d’agost, i estarà a disposició del seu entrenador. L’alemany ha completat unes quantes sessions d’entrenament al mateix ritme que els seus companys, per la qual cosa el seu retorn era esperat.

També torna Riqui Puig, absent davant l’Alavés, mentre que Philippe Coutinho, Samuel Umtiti i Ronald Araujo segueixen amb els seus respectius processos de recuperació i no entren a la llista. El brasiler Matheus Fernandes segueix sense entrar en les convocatòries de Koeman.

La llista és la següent: Ter Stegen, Dest, Piqué, Sergio Busquets, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincão, Jordi Alba, Sergi Roberto, Frenkie De Jong, Ansu Fati, Junior Firpo i Iñaki Peña.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)