Barça

Expedient a Koeman i a Xavier Vilajoana per les seves reaccions després del clàssic

Barça. El tècnic holandès pot rebre una sanció de dos a dotze partits

El Comitè de Competició de la RFEF obrirà un expedient disciplinari a l’entrenador del FC Barcelona, Ronald Koeman, per les seves manifestacions en contra del VAR després del partit que el seu equip va disputat contra el Real Madrid al Camp Nou, el 24 d’octubre passat. També serà expedientat l’exdirectiu Xavier Vilajoana que, també després del clàssic, en un missatge a Twitter, pel que després es va disculpar, va manifestar: “Això és un puto escàndol!!! Munuera et pots anar a cagar ...”

“No entenc la decisió de l’àrbitre, només apareix el VAR quan cal prendre decisions contra el Barça. Decisions sempre contra nosaltres. Ell em diu que és penal, és incomprensible. No m’ha agradat”, va dir Koeman després de la derrota (1-3) contra el Madrid. “Li vaig dir a l’àrbitre que tant de bo puguin explicar-me algun dia com funciona el VAR a Espanya, perquè portem cinc jornades i el VAR sempre ha anat en contra de el Barcelona”, va etzibar també.

Segons el nou reglament sancionador de la RFEF, el tècnic del Barça pot ser sancionat amb entre dos i dotze partits. L’expedient podria culminar en el termini màxim d’un mes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)