Barça

La Juventus posa pressió al Barça amb una golejada

Plàcid. Els italians es converteixen en el principal perseguidor del primer classificat

ferencvÁros 1 juventus 4

FERENCVAROS:Dibusz; Lovrencsis, Blazic, Dvali, Botka (Heister, 68’); Zubkov (Uzuni, 81’), Somalia, Khratin, Siger, Nguen (Mak, 74’); i Isael (Boli, 74’).JUVENTUS:Szczesny; Cuadrado (Frabotta, 76’), Bonucci, Chiellini, Danilo; Ramsey (McKennie, 53’), Arthur (Bentancur, 46’), Rabiot; Chiesa (Bernardeschi, 76’), Cristiano i Morata (Dybala, 67’).GOLS:0-1 (7’) Morata. 0-2 (73’) Dybala. 0-3 (60’) Morata. 0-4 (81’) Dvali, en pròpia porta. 1-4 (90’) Boli.ÀRBITRE:Grinfeld.T.G.:al local Botka.PÚBLIC:uns 20.000 espectadors al Puskas Arena.

La Juventus va reaccionar a la derrota en la passada jornada de la Champions contra el Barça amb una victòria contundent a domicili contra el Ferencváros. El conjunt italià es converteix, d’aquesta manera, en el principal perseguidor dels blaugrana, amb un tall en la classificació amb dues lluites ben diferenciades.

El domini de la Juventus es va traduir en gols tot i que van arribar ben entrada la segona meitat. Morata, això sí, va avançar just a l’inici l’equip torinès, que va decantar la balança quan la resistència local va fer figa. Ronaldo, titular ahir, no va marcar cap gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)