Barça

Ronald Koeman

Entrenador del Barça

“No tenia dubtes sobre el rendiment de Messi”

La victòria del Barça per 5-2 contra el Betis permetrà a Ronald Koeman treballar amb major tranquil·litat en els pròxims quinze dies. L’equip necessitava retrobar-se amb la victòria en la lliga. Protagonista absolut Messi. El tècnic holandès ha destacat naturalment el partit de Leo: “Messi no estava bé físicament per sortir des de l’inici, però ha fet una segona part magnífica. Divendres vaig parlar amb ell perquè va acabar el partit contra el Dinamo amb molèsties i no estava en condicions de jugar els noranta minuts. Un jugador com Messi juga sempre d’inici si està bé, però avui tenia molèsties”. “Mai he tingut dubtes sobre el seu rendiment, el conec bé perquè el veig entrenar cada dia”, ha explicat.

Messi ha marcat dos gols i també ha marcat Dembélé. Això ha dit l’holandès sobre ell: “Físicament cada vegada està millor, sap exprimir la seva velocitat i tècnica en el u contra u”. De Griezmann, n’ha destacat la seva persistència després d’haver fallat el penal i diverses oportunitats clares de gol en la primera part: “Antoine ha fallat el penal, i alguna altra oportunitat, però té confiança en ell mateix i ha acabat marcant gràcies a una assistència de Messi sense tocar la pilota. Però Girezmann estava on calia estar. Vull destacar el seu caràcter per seguir treballant”.

En referència a les crítiques rebudes últimament, Koeman les assumeix: “Entenc les crítiques perquè havíem fet dos punts de dotze. Però anem pel camí correcte. Estaríem més tristos si no generéssim oportunitats de gol. Amb més encert, ara portaríem més punts”. “Avui necessitàvem els tres punts. És una victòria molt important”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)