Barça

Oficial: el 24-G, eleccions al Barça

Comicis. Finalment, les eleccions a la presidència del FC Barcelona no seran el dia 17 com s’havia especulat, seran el 24 de gener i en un format descentralitzat, com va exigir el Procicat en el seu moment

Les eleccions a la presidència del Barça seran el 24 de gener. Oficial. La comissió gestora, presidida per Carles Tusquets, ho va decidir així en la reunió mantinguda ahir. No serà, doncs, el cap de setmana del 16 i 17 de gener com s’havia especulat dimecres; la data serà el 24-G. Seran uns comicis descentralitzats, tal com exigia el Procicat en l’última reunió que va mantenir amb el club setmanes enrere, quan Josep Maria Bartomeu encara era president. En el decurs de les pròximes setmanes s’oficialitzarà el calendari electoral definitiu, i també la llista de totes les seus i la logística del procés.

En paral·lel, la comissió gestora del Barça té la intenció de reunir-se en els pròxims dies amb la secretaria general de l’Esport i el Procicat per tornar a abordar el tema del protocol per poder celebrar les eleccions amb la màxima seguretat sanitària possible. La reunió podria ser la setmana vinent i en la trobada el club exposarà la data fixada. En el seu dia, el govern ja va demanar unes eleccions descentralitzades en diferents punts de votació, repartides en franges horàries, i fins i tot amb la possibilitat de fer-les en més d’un dia. En aquest sentit, la idea del Procicat no ha variat ni un mil·límetre.

Pel que fa al tema de la rebaixa salarial, encara sense un acord entre club i futbolistes, en els pròxims dies el Barça enviarà una proposta individualitzada de pagament en diferit a cada futbolista, segons una informació de Catalunya Ràdio. Això xoca amb les paraules de Tusquets de dies enrere en què va assegurar que no farien un vestit a mida a cada jugador. El club veu amb optimisme poder arribar a un acord. La data límit, el pròxim 23 de novembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)