Barça

Arxivada la causa contra Rosell per un suposat cas d’espionatge a Roures

Jutjats. L’Audiència de Barcelona absolt l’expresident del Barça al considerar que no hi ha indicis suficients i també ratifica l’arxivament a favor del FC Barcelona després de desestimar les apel·lacions presentades en el seu dia pels advocats del grup Mediapro

L’expresident del Barça, Sandro Rosell, ha estat absolt definitivament de tots els càrrecs en el litigi amb Jaume Roures per un suposat cas d’espionatge contra el fundador de Mediapro. L’Audiència de Barcelona ha arxivat la causa, amb caràcter irrevocable, al considerar que no existeixen indicis suficients.

El grup Mediapro va denunciar en el seu dia Rosell i el FC Barcelona per un suposat cas d’espionatge empresarial entre els anys 2009 i 2011, amb accés directe al correu electrònic de Jaume Roures. La querella anava dirigida també a Joan Carles Raventós, director general de secciones del FC Barcelona, Robert Cama, responsable aleshores del departament informàtic de Mediapro, i contra el FC Barcelona, Bonus Sport Marketing, l’empresa de la qual era propietari Rosell, i Socktel Serveis Informàtics. El mes de gener el Jutjat d’Instrucció número 8 de Barcelona ja va arxivar la causa contra el Barça. I ara, deu mesos després, l’Audiència ha desestimat el recurs d’apel·lació presentat pels advocats de Roures i ha ratificat la resolució d’arxivament de la causa tant en el cas del FC Barcelona com també per a Sandro Rosell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)