Barça

Busquets, KO

El de Badia es lesiona amb la selecció espanyola contra Suïssa i estarà de baixa unes tres setmanes. Té un esquinç al lligament col·lateral extern del genoll esquerre i a Sevilla serà sotmès a una ressonància magnètica

Males notícies per a Ronald Koeman. Després de veure com Ansu Fati es trencava el menisc en l’últim partit de lliga, contra el Betis, previ a l’aturada del campionat per compromisos de seleccions –quatre mesos de baixa–, ara l’entrenador holandès tampoc podrà disposar de Sergio Busquets, almenys durant les pròximes tres setmanes, si es confirma el diagnòstic.

El virus FIFA colpeja de nou el Barça. Segons una primera exploració, el futbolista té un esquinç al lligament col·lateral extern del genoll esquerre. Demà, amb l’expedició espanyola ja a Sevilla, se li practicarà una ressonància magnètica per acabar de confirmar la lesió. Sergio es va lesionar en el partit de dissabte entre Espanya i Suïssa a Basilea després d’una topada fortuïta amb Embolo en la primera meitat. El jugador va notar dolor, però va continuar a la gespa fins al minut 72, quan, aleshores sí, va ser substituït per Koke.

Luis Enrique perd una peça important amb vista al partit decisiu contra Alemanya, a Sevilla , però qui ha rebut pitjor encara la notícia és Ronald Koeman. Si es compleixen els terminis i Sergio Busquets està de baixa unes tres setmanes, el de Badia es perdria tres partits de lliga i dos de Champions amb el Barça. Baixa segura per dissabte en la important cita al Wanda Metropolitano, i baixa també en els dos pròxims partits contra l’Osasuna i el Cadis. A Europa, es perdria les visites a Kíev i a Budapest, contra el Dinamo i el Ferencváros, i caldrà veure si arriba a temps per al compromís del dia 8 de desembre al Camp Nou contra la Juventus.

Pjanic, beneficiat

Sergio ha estat fins ara el quart futbolista de l’equip més utilitzat per Koeman en la lliga (562 minuts). Només Gerard Piqué, Frenkie de Jong i Leo Messi han jugat més. El de Badia ha estat titular en tots els partits de la competició de la regularitat. En canvi, en la Champions només va formar part de l’onze el dia del Dinamo de Kíev. En el debut, contra el Ferencváros, i en la visita a Torí, va ser Miralem Pjanic l’escollit per acompanyar Frenkie de Jong en el doble pivot. El bosnià, per contra, encara no ha estat titular en cap partit de lliga aquesta temporada. De fet, només ha participat en quatre enfrontaments i ha jugat un total de 75 minuts en la lliga. Hi ha disset futbolistes de la plantilla amb més minuts.

TORN PER A PJANIC

Atlético-Barça 21 h
21 de novembre
Barça-Osasuna 14 h
29 de novembre
Cadis-Barça 21 h
5 de desembre
Dinamo Kíev-Barça 21 h
24 de novembre
Ferencváros-Barça 21 h
2 de desembre

FIX FINS ARA

Sergio havia estat titular en tots els duels de lliga; és el quart jugador més usat per Koeman
El bosnià, que encara no ha estat titular en la lliga, serà soci de De Jong al Wanda
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)