Barça

Antoni Bassas serà el número dos de Víctor Font

Eleccions. El comunicador encapçalaria el gabinet de la presidència, amb àmplies atribucions

Aquest migdia Víctor Font ha presentat, en una compareixença telemàtica, Antoni Bassas com a número dos de la seva precandidatura a la presidència del FC Barcelona. Bassas, públicament vinculat al projecte de Font des del seu inici, ha estat coautor del llibre ‘Víctor Font, construïm junts el Barça del futur’. “És una persona vinculada al nostre projecte de manera explicita durant molt de temps. Fa tres anys i mig li vaig dir que volia que ens ajudés. Em vaig dir a mi mateix que si no tenia la capacitat de convèncer l’Antoni, que es coneixedor de la realitat del club i se l’estima molt, i que em coneix, més valia que no engegués el projecte”, ha revelat Font.

El precandidat ha explicat que Bassas no tindrà el càrrec de vicepresident i serà el responsable del gabinet de la presidència, amb àmplies atribucions. “Visualitzem una junta directiva sense càrrecs. Minimitzarem els càrrecs associats a persones concretes. I l’Antoni encapçalaria l’àrea executiva de màxima rellevància: el gabinet de la presidència. Les seves tasques englobarien des de temes de comunicació, relacions institucionals, la fundació i el lideratge dels actes del 125è aniversari del club.”

Per la seva banda, Antoni Bassas va ser molt eloqüent en explicar perquè forma part de la precandidatura de Víctor Font. “Li he dit que sí pel Barça, per la societat catalana i el món, i per ell mateix”, ha sentenciat. “El Barça em fa patir, no em fa gaudir. Per l’especialització creixent en els costats foscos de la vida, perquè sucumbeix a la divisió. Cada dia em costa més sentir parlar dels seus valors. Què vol dir ‘més que un club’ en aquest moments? M’agradaria oferir un debat el més lliure possible de testosterona i de necessitat d’enemics per reafirmar-nos”, hi ha afegit. “Ja no podem portar el club amb les estructures de sempre. Convé donar a alguna resposta”, ha dit també Bassas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)