Barça

Víctor Font descarta recuperar Neymar

Barça. El precandidat considera que no es pot tornar a incorporar “un jugador que ha demandat al club i que ens va deixar tirats”

Si Víctor Font guanya les eleccions a la presidència del FC Barcelona, Neymar Junior no tornarà al club blaugrana. El precandidat ho ha assegurat aquest migdia, durant la roda de premsa de presentació d’Antoni Bassas com a número 2 del seu projecte. : “Les decisions sobre fitxatges les deixaríem en mans de l’estructura esportiva. En aquest cas, em consta que el jugador encaixaria en el projecte esportiu de Xavi Hernández, però les decisions esportives s’han de validar per la junta directiva i Neymar no entra en el futur projecte del Barça si nosaltres governem. Un jugador que te demandat el club i que ens va deixar tirats no pot tornar”, ha manifestat Font.

Per altre banda, el precandidat ha respost Javier Tebas, que recentment ha demanat que la situació política a Catalunya, i el procés cap a la independència, no afecti la campanya electoral a la presidència del Barça. “Em van sorprendre les manifestacions de Tebas. Sap quina és la nostra posició. El nostre projecte deixa de costat la ideologia, ens mou la meritocràcia i l’experiència rellevant. Que Toni Nadal i Antoni Bassas siguin membres del nostre equip deixa clar que hi ha gent d’ideologies molt diverses”, ha assegurat. “No renunciem al catalanisme, perquè està en les arrels fundacionals del Barça. Però ara el que ens preocupa és sumar el màxim talent, independentment de la ideologia, per fer front als reptes esportius i empresarials que venen”, hi ha afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)