Barça

Veuen bé la data del 24 de gener

Eleccions. Trobada entre membres de la comissió gestora del Barça i dels departaments de Salut i Interior de la Generalitat. Les dues parts comencen a treballar en un protocol que faci segura la votació

Una representació de la comissió gestora del Barça, encapçalada per Carles Tusquets, i també amb la presència del síndic del soci, Joan Manuel Trayter, es va reunir ahir amb membres dels departaments de Salut i Interior de la Generalitat, entre ells el secretari general de Salut, Marc Ramentol, i també el secretari general de l’Esport i l’Activitat Física, Gerard Figueres.

El club blaugrana, com ja havia anunciat, va proposar la data del 24 de gener per dur a terme les eleccions a la presidència, una data que és ben vista per la Generalitat.

El Barça i també els dos departaments s’han posat ara a treballar en un protocol que permeti que les eleccions es puguin fer sense cap problema per a la salut pública. En aquest sentit, el Barça ja va anunciar que la votació seria descentralitzada. Es treballarà ara en el nombre de seus i on estaran, pensant en un nombre important per tot el país i unes quantes més per l’Estat. Hi ha la idea que es pugui votar tant al Camp Nou com a la ciutat esportiva Joan Gamper.

Pel que fa als dies de votació, la junta gestora és partidària que es faci només en un dia, el 24 de gener. La raó és per estalviar diners al club. La junta directiva anterior havia dissenyat la votació de la moció de censura en dos dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)