Barça

Acord Barça-Danone North America fins el 2023

Patrocini. La marca alimentària es converteix en el primer partner regional del club als Estats Units i utilitza la imatge de l’equip femení i el masculí i les Barça Academy

El FC Barcelona i Danone North America han anunciat avui el seu nou acord de patrocini, amb què la marca alimentària es converteix en Regional Partner del club durant tres temporades, fins al juny del 2023. Gestionat per l’oficina de l’entitat blaugrana a Nova York, es tracta del primer acord de patrocini regional per al mercat dels Estats Units i té com a objectiu seguir apropant el club als seus fans americans, en el marc de l’estratègia impulsada per reforçar el coneixement de la marca Barça en aquest mercat estratègic.

Com a marca líder en el sector de l’alimentació, Danone North America contribuirà a ampliar la base de seguidors del Barça als Estats Units, a través de la creació de contingut exclusiu en l’àmbit digital i social, amb la posada en marxa de promocions i activacions al voltant dels partits clau de la temporada, així com amb activacions amb les Barça Academy, a les gires d’estiu i altres activitats creades específicament per als fans americans.

“La nostra aliança amb Danone North America ens permetrà reforçar la influència i l’abast del FC Barcelona als Estats Units i l’Amèrica del Nord, on el Club treballa per continuar fent créixer la seva presència al continent apropant el Barça a aficionats, partners i col·laboradors. Aquesta aliança suposa un gran èxit per a l’oficina de Nova York, especialment en una època tan delicada com en la que ens trobem, a causa de la pandèmia del coronavirus. Treballarem amb Danone North America durant els propers tres anys amb l’objectiu de generar un impacte que sigui significatiu i que perduri en el temps en aquest mercat”, ha explicat Xavier O’ Callaghan, Managing Director de l’Oficina de Nova York del FC Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)