Barça

Messi lidera el triomf de l’Argentina a Perú (0-2)

Qatar 2022. El capità del Barça ja és l’argentí amb més victòries en la seva selecció, 85 en 142 partits

Leo Messi va tenir una destacada actuació en el triomf de l’Argentina sobre el Perú (0-2), a Lima, en partit corresponent a la quarta jornada de les eliminatòries sud-americanes pel mundial del Qatar 2022. Messi, que ja és el futbolista argentí amb més victòries amb la seva selecció, 85 en 142 internacionalitats, ha recollit els elogis de la premsa del seu país, pel seu lideratge. “Em veig capacitat per continuar donant el màxim i ajudar al grup. Em trobo be i, si el tècnic vol, seguiré jugant amb l’Argentina”, va manifestar després del partit el capità del Barça.

La selecció argentina va tenir un partit molt còmode i el seu triomf va ser indiscutible. A més de Messi, van ser determinants la velocitat per la banda esquerra i els gols de Nicolás González i Lautaro Martínez. L’albiceleste acumula 10 punts després de quatre jornades, mentre que el Perú tanca un dels inicis més pobres de la fase classificació amb un sol punt de dotze possibles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)