Barça

Hi haurà entre 11 i 15 seus

Eleccions. La junta gestora del FC Barcelona ha previst presentar a la Generalitat, abans de dues setmanes, un pla amb el protocol electoral per a les eleccions del pròxim 24 de gener

La junta gestora del FC Barcelona, presidida per Carles Tusquets, treballa amb la idea que hi hagi entre onze i quinze seus en les eleccions a la presidència del club, previstes per al pròxim 24 de gener. Per primera vegada, els socis del Barça podran votar de manera descentralitzada –lluny del Camp Nou– per tal d’evitar grans aglomeracions de gent. Amb tot, quasi la meitat de la massa social blaugrana viu a Barcelona i el 60% a la seva àrea metropolitana. És de preveure que la majoria de seus es concentrin, doncs, a la capital catalana. N’hi ha dues de segures al Camp Nou i al Palau Blaugrana. També n’hi haurà a Girona, Tarragona, Lleida, així com a alguna localitat de les Terres de l’Ebre. És previst, per altra banda, que hi hagi punts de votació a València, Palma, Madrid i Sevilla, i no està confirmat que n’hi hagi al País Basc i Galícia. No n’hi haurà fora de les fronteres de l’Estat espanyol. Hauran de ser, en tot cas, espais oberts i ventilats, per complir el protocol. El vot electrònic i el vot per correu estan descartats. La gestora té previst presentar a la Generalitat, abans de dues setmanes, el seu protocol electoral.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)