Barça

Koeman: “Cal més respecte cap a Messi”

Roda de premsa. Koeman, enfadat amb el tracte de la premsa envers Messi i també molt enfadat amb els horaris dels partits de fora de casa

Ronald Koeman ha atès els mitjans de comunicació en la prèvia del partit que demà el seu equip jugarà al Wanda Metropolitano contra l’Atlético de Simeone (21 h), en el retorn de la lliga després dels partits de seleccions dels últims quinze dies. Aquestes han estat les seves declaracions:

Sobre Leo Messi i les seves paraules a l’aterrar a Barcelona

“Puc entendre que Leo estigués cabrejat. Després d’un viatge tant llarg, trobar-se allà a tota la premsa i que se li preguntés per Antoine i buscar la polèmica crec que és una falta de respecte. A Messi se l’ha de respectar una mica més. Jo no he vist cap problema entre ells en l’entrenament. Qui ha parlat de tot això, a més, ja no és client de Griezmann des de fa tres anys. Són xorrades.”

Veu a Messi fora del club?

“No.”

Què opina sobre que Messi digui que ell és sempre el culpable dels problemes del club?

“No contestaré més preguntes sobre Messi.”

Sobre l’Atlético de Madrid.

“Serà un partit complicat contra un equip fort. He destacar el treball de Simeone durant anys. Ha sabut mantenir un equip competitiu. Ells tenen baixes, però nosaltres també tenim baixes importants. És un partit important on és essencial sumar un bon resultat. L’Atlético lluitarà per aquesta lliga i sabem que hem de fer un gran partit per guanyar al Wanda.”

El retorn de Coutinho

“Estem contents del retorn de Philippe. Ha entrenat bé durant tota la setmana amb el grup. Pot jugar de titular o participar en el segon temps, ho hem de valorar.”

Sobre la baixa de Suárez a l’Atlético.

“Nosaltres també tenim baixes importants.”

Enfadat amb els horaris.

“Sabem que és un calendari molt ple. Entenc els seleccionadors perquè jo ho he estat durant dos anys i pico. Però no entenc que tots els partits de fora de casa els haguem jugat a les nou de la nit. Tots els equips que han viatjat a Ucraïna han jugat a les set de la tarda i nosaltres no. Això dificulta les coses. Dissabte també juguem a les nou de la nit i tres dies després a Kíev igual. Els jugadors arriben molt tard a casa i poc descans.”

Renovació de Guardiola amb el City.

“Pep és un entrenador referent. Estic content per ell. Està molt a gust en el City i és una notícia bonica i ahir el vaig felicitar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)