Nit negra al Wanda: derrota i lesions de Piqué i Roberto

Lliga. L’equip de Koeman perd en la visita al camp de l’Atlético amb un gol de Carrasco, després d’una greu errada de Ter Stegen i perd també per lesió a Gerard Piqué (genoll) i Sergi Roberto (quàdriceps)

Derrota per la mínima del Barça al Wanda Metropolitano i lesions de Gerard Piqué i Sergi Roberto. Nit nefasta. Especialment greu pinta la lesió del central català, que ha marxat del camp amb llàgrimes als ulls.

Partit distret en els primers vint-i-cinc minuts, amb tots dos equips proactius, còmodes amb pilota. El primer a avisar ha estat el Barça amb una rematada acrobàtica de Griezmann que ha marxat alta, però l’Atlético ha replicat immediatament amb un xut dur de Saúl que ha obligat a lluir-se a Ter Stegen amb una gran estirada (5’).

Llorente, en el minut 11, ha tornat a generar perill i ha estavellat una pilota al travesser després d’una bona passada interior de Correa.

Dembélé ha estat el més incisiu en clau blaugrana en el primer temps, donant profunditat a l’equip. El Barça ha bolcat el joc a la banda dreta i Jordi Alba i Pedri, a la dreta, han intervingut més aviat poc.

El joc ha perdut ritme en el tram final de la primera part i quan tots dos equips donaven per bo el 0-0, llavors ha aparegut Carrasco per castigar el Barça: Piqué ha perdut una pilota al mig del camp en l’origen de l’acció i després Ter Stegen s’ha equivocat completament en la lectura de la jugada. L’alemany ha sortit a buscar bolets, ha calculat malament en l’intent de tallar l’acció de Carrasco, el belga s’ha endut la pilota i ha marcat a porteria buida.

La segona meitat no podia començar pitjor pel Barça i per Piqué. Correa, en una acció fortuïta, ha caigut amb tot el seu pes damunt la cama del central català i el seu genoll dret ha dit prou. Canvi obligat. Dest ha entrat en el seu lloc. Abans ho havia fet Coutinho.

La lesió de Piqué ha deixat glaçat al Barça que no ha tingut capacitat de reacció contra un Atlético molt ben plantat al damunt del terreny de joc.

Nit negra del Barça al Wanda. La cirereta ha estat la lesió muscular de Sergi Roberto al minut 82 de partit. el de Reus ha provat un xut des de fora l’àrea i en l’acció ha notat una punxada al quàdriceps. Koeman havia utilitzat les tres finestres per fer els canvis i el Barça ha acabat el partit amb deu homes.