Barça

Els problemes s’acumulen

Lesió de Piqué. El central abandona el terreny de joc a causa d’un esquinç en un genoll, segons la primera exploració feta pel Barça. Sergi Roberto tampoc pot acabar el partit

En una topada amb Correa en el minut 59, Gerard Piqué va fer una torsió molt poc natural del genoll i va encendre les alarmes. El futbolista va haver de marxar substituït caminant amb moltes dificultats i amb llàgrimes als ulls. Les imatges de l’acció, la reacció del protagonista i les sensacions posteriors que va deixar l’equip feien presagiar el pitjor, però el club va fer una primera estimació de la lesió més optimista que el que es podia preveure: esquinç al genoll.

El Barça continuarà fent proves a Piqué avui per determinar exactament si hi ha afectació en els lligaments del genoll. El central va acabar recolzant el peu a terra, però les mostres de dolor eren evidents. Si es confirmés que és un esquinç, la seva gravetat determinarà el temps de baixa, tot i que per aquest tipus de lesions el temps de baixa és de sis a vuit setmanes.

La lesió de Piqué arriba en molt mal moment per al Barça. Amb l’equip en caiguda lliure, la plantilla pateix els efectes d’una deficient planificació esportiva. “Em preocupa que en algunes posicions hi hagi poca gent”, va dir ahir Koeman, referint-se a la posició de l’eix defensiu.

Sense anar més lluny, ahir l’entrenador no tenia cap jugador en aquesta posició i va haver de fer entrar Sergiño Dest, un defensa però lateral i amb vocació ofensiva. Els blaugrana tenen en la seva nòmina Lenglet, Ronald Araujo (lesionat en el bíceps femoral fa tres setmanes) i Samuel Umtiti. En un principi, el club va dir-li al jugador francès que es busqués un altre destí i el futbolista no va poder va trobar ofertes que concordessin amb el seu sou actual, però recentment s’ha incorporat al grup recuperat d’unes –eternes– molèsties al genoll. I si el tècnic holandès tenia pensat utilitzar Sergi Roberto com a comodí, això no serà possible en un futur proper, ja que el reusenc va haver d’abandonar el terreny de joc abans d’hora per una lesió al recte femoral.

SENSE EFECTIUS

Koeman va reconèixer que l’equip necessita reforçar l’eix defensiu

MÉS PROVES

Els serveis mèdics exploraran si Piqué té afectats els lligaments encreuats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)