Barça

A Kíev, sense Messi i De Jong

Convocatòria. L’argentí i l’holandès es queden a Barcelona per descansar; Óscar Mingueza farà tàndem amb Lenglet a l’eix de la defensa

Sorpresa majúscula en la llista de convocats que ha donat Ronald Koeman per viatjar avui cap a Ucraïna a partir de les tres de la tarda. Ni Leo Messi, ni Frenkie de Jong figuren en la convocatòria. Tots dos es queden a Barcelona per descansar. El tècnic holandès considera que la Champions està ben encaminada i prefereix reservar-los pel partit de diumenge contra l’Osasuna (14 h).

En la llista sí ha entrat Óscar Mingueza, que farà parella a l’eix de la defensa amb Clément Lenglet. També han estat inclosos homes com Konrad de la Fuente i Matheus.

La llista completa és la següent: Ter Stegen, Neto, Iñaki Peña, Dest, Junior, Lenglet, Mingueza, Jordi Alba, Riqui Puig, Aleñá, Pjanic, Coutinho, Matheus, Dembélé, Trincão, Pedri, Griezmann, Braithwaite i Konrad.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)