Barça

Lenglet: “Hem de ser més agressius i manegar bé els moments del partit”

Champions League. El central francès, l’únic sa de la primera plantilla, ha parlat en la prèvia del Dinamo Kiev - Barça

En la prèvia del Dinamo de Kiev - Barça, el club blaugrana ha decidit que Ronald Koeman i Clémént Lenglet parlin abans de sortir cap a Ucraïna. Aquestes han estat les manifestacions del defensa francès:

El partit de demà: “És important, perquè vam perdre contra l’Atlético i hem de tornar a guanyar al més aviat possible. A més, si avui ens classifiquem, ens donarà marge en la Champions i servirà per fer rotacions.”

Cal fitxar?: “Hem patit unes circumstancies de mala sort i en Gerard s’ha lesionat per molt de temps. Fitxar durant el mercat d’hivern? No sóc qui decideix. Estic a disposició de l’equip i, per sort, no estic lesionat. Espero que segueixi sent així.”

El Barça ha encaixat gols en vuit dels nou últims partits. Què cal millorar?: “Hem de ser més agressius i manegar bé els moments del partit. Encaixem en moments importants i això és perillós. Per exemple, el gol contra l’Atlético va ser clau i va suposar un cop dur. És treball de tot l’equip, no només de la defensa.”

Esteu més desprotegits amb el canvi de sistema?: “No és un problema del sistema, perquè quan vam començar la temporada vam encaixar zero gols en els dos primers partits. Després hem fet errades i hem rebut gols. Crec que tots hem de millorar junts.”

De Jong s’entrena de central?: “Depèn del que fem en els entrenaments. Ara mateix no hi ha molts centrals i, de vegades, ho fa. Però no és quelcom que estigui acostumat a fer. Si tots estan disponibles, s’entrena com a mig.”

De Jong: “Frenkie té molta qualitat tècnica i física. Està totalment preparat per cobrir aquesta posició, perquè sap llegir el joc i ho fa bé. No tinc una sensació dolenta quan jugo amb ell al costat.”

Corre menys que els rivals el Barça?: “És subjectiu. En alguns partits hem corregut molt, com contra la Juve. Som un equip que té molt la pilota, per això de vegades correm menys que el rival.”

Es veu capacitat per liderar la defensa?: “Primer, vull dir que és una baixa molt important la de Piqué, i que ens afecta molt. No sóc qui ha de contestar aquesta pregunta, l’entrenador escull els jugadors. Jo em sento preparat per a donar el millor. Fa més de dos anys que sóc aquí i conec més el club.”

Es pot guanyar la lliga?: “Si, es pot. Queden molts punts en joc. L’arrencada ha estat difícil i hem tingut mals resultats, però encara queda molt. No podem baixar els braços, seria una manca de respecte per als que treballen per a nosaltres i per als que ens veuen per la televisió.”

Està capacitat per jugar de central dretà?: “Ja ho he fet algun cop aquí i crec que ho puc fer. No és la meva posició habitual, és diferent per a la sortida de la pilota. Però si ho haig de fer, ho faré. Tinc més experiència i se com s’han de fer les coses.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)