Barça

Piqué reflexiona sobre quin tractament seguir

Barça. El central ha estat visitat aquest matí pel doctor Cugat i es pren un temps per pensar com tractar la seva lesió de genoll

Gerard Piqué ha estat visitat pel doctor Ramon Cugat aquest matí en la pròpia Ciutat Esportiva Joan Gamper i en els propers dies prendrà una decisió sobre el tractament a seguir amb la seva lesió, guanyant opcions la via conservadora, que el permetria tornar a jugar en uns quatre mesos.

Piqué es va fer un trencament del lligament lateral intern i un altre del encreuat anterior del genoll dret dissabte passat en el Wanda Metropolitano, quan Correa li va caure sobre el seu genoll. El trencament, segons les últimes proves que va passar el central, ha estat net i això fa que un tractament conservador, sense passar per la sala d’operacions, pugui tenir moltes opcions d’èxit. Piqué ha escoltat l’opinió dels metges del club, la de Cugat i també la d’altres especialistes i serà ell qui decideixi. “Jo recomano, aconsello, dono pros i contres però sempre és el pacient qui decideix”, deia Cugat dilluns parlant del tractament a seguir per Piqué. L’edat del futbolista, 33 anys, i que jugadors com Rodrigo s’hagin recuperat bé sense ser operats, pot fer que el català es decanti per un tractament conservador i pugui tornar a jugar durant el mes d’abril, mentre si és operat es perdrà tota la temporada. Piqué es pren ara un temps de reflexió i aviat prendrà una decisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)