Barça

Rousaud es presenta amb noms

Eleccions Barça. L’exdirectiu i ja precandidat diu que ja han contactat amb l’entorn de Neymar perquè torni el brasiler i que si és president proposarà que l’estadi es digui Camp Nou Leo Messi

Nou precandidat a les eleccions del FC Barcelona. Aquest matí, a la Pedrera, s’ha presentat Emili Rousaud, el directiu que estava designat com a candidat continuista de la junta de Josep Maria Bartomeu, però que va dimitir després del Barçagate. Ho ha fet amb el lema, Els millors, al Barça, i ha explicat alguns dels punts del seu programa electoral.

Ha dit que vol ajuntar el millor dels mandats de Joan Laporta i Sandro Rosell perquè “formen part d’una época daurada del Barça” i inclús ha parlat de cercle virtuós. “Em presento per refer l’equip, l’economia i el club”. “Hem de refer primer l’equip per refer l’economia i refer el club. En dos anys, hem de tornar a ser favorits a la lliga i estar entre els tres millors equips de la Champions, hem de tornar a ser campions Per refer el club és prioritari refer primer l’equip. Aquest és el cercle virtuós”.

Rousaud ha explicat que, per fer-ho, ja tenen un secretari tècnic, no donant noms, però es podria pensar en la figura de Monchi. També ha explicat que han treballat amb el nom d’un entrenador per si s’ha de substituir Koeman, amb qui confía. Tant el secretari tècnic com l’entrenador treballen en clubs europeus top. I que la plantilla ha de ser una barreja de planter, descobriment de talent i un parell de jugadors franquicia. “El camí són Ansu i Pedri, amb un parell de jugadors franquicia, top”. En aquest sentit, ha indicat que ja han contactat amb l’entorn de Neymar perquè el brasiler torni al Barça, això sí, quan acabi el seu contracte i després de retirar les demandes que té amb el club. També ho han fet amb un altre gran jugador que també arribaría amb la carta de llibertat.

Altres idees de Rousaud són comptar amb Xavi, Puyol i Iniesta i fer un referéndum proposant als socis que l’estadi passi a dir-se Camp Nou Leo Messi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)