Barça

Freixa estrena web i presenta lema electoral

Eleccions. Toni Freixa anuncia el lema de la seva candidatura, ‘Fidels al Barça’, i dona el tret de sortida al web www.tonifreixafcb.com

Toni Freixa, precandidat en els pròxims comicis a la presidència del Barça, ha presentat en les últimes hores el seu lloc web www.tonifreixafcb.com i també el seu lema electoral Fidels al Barça, amb el qual pretén fer “una aposta ferma per recuperar els valors culers i el foment de l’autenticitat com a clau per superar els reptes de futur més enllà de la crisi provocada pel coronavirus”.

Freixa considera que “ser fidels al Barça és una qüestió de lleialtat i de responsabilitat”. “Potenciar l’autenticitat dels nostres és un actiu de gran valor que portarà unió, il·lusió i recursos”, ha explicat durant el seu últim acte. Aspirant també en les anteriors eleccions del 2015, Freixa se sent ara més preparat per al repte i considera que “la base de jugadors de casa ha de representar la clau d’aquest futur que renovi la il·lusió a la grada i retorni els beneficis a la caixa”. Vull “un model de gestió basat en el futbol, el planter i la Masia”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)