Golejada i homenatge a Maradona

Bon partit de l’equip de Koeman i gols de Braithwaite, Griezmann, Coutinho i Messi; l’argentí mostra una samarreta de Newell’s amb el 10 de Diego Armando Maradona en la seva celebració

El Barça ha tornat a la lliga aquest migdia amb una brillant victòria (4-0), davant l’Osasuna al Camp Nou. Braithwaite, Griezman, Coutinho i Messi han signat els gols blaugrana després d’un partit en què la notícia negativa ha estat la lesió de Clémént Lenglet i la imatge l’ha protagonitzat Messi, en celebrar el seu gol amb un emotiu homenatge a Maradona. L’equip de Koeman no podia fallar, després de l’ensopegada del Real Madrid i, sobre tot, després d’haver sumant només cinc dels últims divuit punts disputats.

El marcador l’ha obert Braithwaite a la mitja hora, resolent una llarga acció a l’àrea navarresa. Poc abans del descans, Griezmann ha marcat amb un magnífic xut de volea, confirmant una notable actuació. La golejada s’ha arrodonit a la segona part, amb un gol de Coutinho, assistit per Griezmann, i un golàs de Messi, que ha clavat a l’escaire un xut des de la frontal. L’argentí ho ha celebrat traient-se la samarreta blaugrana i mostrant la de Newell’s que portava a sota, un gest que, ben segur, donarà la volta al món.