Barça

Koeman: “Sembla que la lesió de Lenglet no és greu”

Barça. Manifestacions del tècnic holandès després del 4-0 contra l’Osasuna

La golejada davant l’Osasuna ha deixat satisfet Ronald Koeman que, tot i així, manté l’exigència als seus jugadors. “Encara tenim una situació complicada a la lliga. Però a partir d’ara, abans de final d’any, jugarem sis partits dels quals quatre són a casa. No podem fallar més. De moment, l’Atlético és el més fort, però la temporada és llarga”, ha dit a la sala de premsa. Preguntat per la titularitat de Braithwaite i la posició de Pedri, com a mig centre, el tècnic ha explicat que: “Contra un contrari que defensa amb cinc, hem volgut jugar molt al seu camp. Necessitàvem un davanter centre pur i molta gent a dalt. Ha estat una decisió tàctica.”

Interrogat per la celebració de Messi en el seu gol, homenatjant Maradona, ha tingut paraules d’aprovació: “Ha estat un gran moment. Primer, el gol que ha fet i, després, la celebració per Maradona. Per a mi ha estat un moment molt complert.” Koeman ha revelat també que havia corregit Mingueza per les dues errades que ha comès a la segona part i ha reconegut que la lesió de Lenglet no sembla preocupant. “He parlat amb el metge i sembla que no és molt greu. S’ha d’esperar fins demà. No sé si podrà jugar dimecres”, ha comentat en aquest sentit. Finalment, sobre la destacada actuació de Griezmann, ha manifestat que havia vist més lliure que en altres partits el davanter francès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)