Barça

La lesió al turmell dret de Lenglet no és greu

Barça. El francès, l’únic central sa amb fitxa del primer equip, va deixar el terreny de joc molt coix, però podria arribar al partit contra el Cadis

Quan ja respirava tranquil pel resultat i veia com el Barça sumaria tres punts importants, a Ronald Koeman li va entrar una suor freda. En una pugna al mig del camp, Lenglet queia malament i es feia mal al turmell dret. Es retorçava de dolor el francès, que havia de deixar el terreny de joc molt coix, acompanyat del doctor Yanguas. Aleñá entrava ràpidament al camp per jugar al costat de Sergio Busquets en el doble pivot i De Jong endarreria la posició per fer-ho al costat de Mingueza. El Barça, en aquell moment, es quedava sense els quatre centrals amb fitxa del primer equip, amb Piqué lesionat per quatre mesos, Umtiti en la recta final de la seva infinita recuperació i Ronald Araújo a punt de rebre l’alta mèdica.

El pessimisme de Koeman es va convertir en optimisme quan va acabar el partit. Després d’una primera exploració, la lesió de Lenglet no és greu: quedarà en un esquinç lleu, com el mateix tècnic holandès va explicar, en roda de premsa. Amb la classificació per als vuitens de final de la lliga de campions ja aconseguida, Lenglet no jugarà dimecres contra el Ferencvaros, però és bastant possible que pugui estar el cap de setmana en el partit que el Barça jugarà, dissabte, a Cadis.

De moment, esperant que tant Araújo com Umtiti rebin l’alta mèdica, Koeman continuarà apostant pel central del filial Óscar Mingueza, que ha enllaçat dues titularitats consecutives, a Kíev i contra l’Osasuna. Va a tornar a fer un notable partit el de Santa Perpetua de Mogoda, tot i que Koeman va parlar amb ell quan va acabar el partit. L’holandès li va dir que no pot perdre les dues pilotes que havia perdut en l’última fase del partit i que ha de continuar millorant. Ho podrà continuar fent al costat de Lenglet.

MINGUEZA

Repeteix titularitat i fa un bon partit amb un parell de pèrdues perilloses
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)