Passeig per Budapest

Champions. El Barça guanya el Ferencváros amb comoditat (0-3) amb gols de Griezmann, Braithwaite i Dembélé

Passeig del Barça per Budapest. Tot i quedar-se Messi i Ter Stegen descansant a Barcelona, els de Ronald Koeman han golejat el Ferencváros i es jugaran la primera plaça del grup dimarts vinent al Camp Nou contra el Juventus. Un empat o inclús una derrota per la mínima servirà als blaugrana per acabar líders la primera fase de la Champions.

El Barça ha estat molt superior a l’equip hongarès i ha resolt el partit amb tres gols en la primera mitja hora de joc. Griezmann ha fet un gran gol, rematant d’esperó una centrada de Jordi Alba. Tercer partit consecutiu marcant del francès, que sembla un altre després d’alliberar-se en l’entrevista concedida a Jorge Valdano. El Barça ha creat molt perill per la banda esquerra i el segon gol ha arriba després d’una centrada de Dembélé rematada per Braithwaite. Tercer partit consecutiu com a titular del danès i quart gol. Ha estat important la participació del davanter centre del Barça. Un penal que li han fet a ell, ha significat el tercer gol del Barça, marcat per Dembélé.

La segona part ha estat més avorrida. Koeman ha fet canvis per donar descans a jugadors importants i el Ferencváros tampoc ha buscat remuntar. Les millors jugades les ha fet Dembélé, molt ràpid. Trincao ha tingut la més clara, però se li resisteix al portuguès el seu primer gol com a blaugrana. Ple de victòries en la primera fase de la Champions. Quinze de quinze. Últim rival, el Juventus de Cristiano Ronaldo.