Barça

R. Koeman

Entrenador del Barça

“Tant de bo que continuem amb la ratxa a la lliga”

Cinc victòries en els cinc primers partits de la lligueta de la Champions. L’immillorable balanç assolit ahir satisfeia, com no pot ser d’una altra manera, Ronald Koeman. “A la Champions estem fent un molt bon paper. Aquest cinc de cinc l’hem aconseguit jugant bé i fent gols. Tant de bo que continuem amb la bona ratxa a la lliga.” Quant al partit d’ahir, resolt en només mitja hora, l’holandès es mostrava especialment content per l’efectivitat dels seus davanters i pel fet que, excepte Griezmann, tots siguin suplents habituals. “Hem fet una gran primera part. Hi ha molta competència en el nostre atac. Tant de bo que els nostres atacants estiguin sempre com en la primera part d’avui”, deia.

Segons el parer de Koeman, la plantilla del Barça és millor del que podria semblar. “Tenim una bona plantilla. Avui hem donat descans a alguns jugadors, gràcies al bon paper que estem fent a la Champions, i els que han tingut minuts han demostrat que hi ha competència”, va assegurar. El tècnic blaugrana destacava, d’altra banda, el nivell competitiu del seu equip: “Volem fer un bon futbol i crear oportunitats. En altres moments no hem tingut l’efectivitat que estem tenint darrerament.” Finalment, quan li van preguntar pel bon moment de Griezmann, després de l’entrevista a Movistar, es va mostrar irònic: “Que vingui Valdano cada setmana.”

IRÒNIC

“Que Griezmann està molt bé?... Que vingui Valdano cada setmana”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)