Barça

Laporta: “El Barça es troba en el pitjor moment de la seva història”

Eleccions. L’expresident manté el to moderat a Catalunya Ràdio i assenyala que Bartomeu ha deixat un club “gairebé arruïnat”

Joan Laporta ha parlat aquest matí, a Catalunya Ràdio, en la primera entrevista que concedeix després d’entrar en la cursa electoral per la presidència del FC Barcelona. En un to moderat i conciliador, l’expresident ha repetit els missatges que va enviar dilluns, durant la seva presentació, i ha subratllat la dificultat que suposarà revertir la situació econòmica del club. Aquestes han estat algunes de les seves manifestacions:

Messi: “Parlo sovint amb en Leo. De la renovació no n’hem parlat. Per fer-ho, em cal l’autoritat de ser el president del Barça. Haig de veure quina proposta li puc fer avaluant els comptes del club, en el cas que surti escollit. Sempre hi ha propostes imaginatives que podrien fer que el jugador volgués quedar-se. Messi estima el Barça i segur que ajudarà el club”

Els números que es trobarà: “Els números són interpretables. Segons la junta sortint, s’ingressaran 791 milions i, segons les nostres projeccions, més realistes, seran 661. Si va millor, tots estarem contents. En tot cas, en un club que gasta, segons la junta sortint, 955 milions d’euros i té un deute que volta els 1.000 milions, fa que estem en una situació molt delicada”

“El Barça es troba en el pitjor moment de la seva història. No vull gestionar mirant enrere i amb retrets. Hem de posar totes les energies per revertir la situació i retornar el Barça a la primera línia esportiva”

Pla de xoc: “Treballar i treballar. Hi ha un seguit d’actius en el club, com ara el Barça Corporate i l’Espai Barça, que segons els compromisos que s’hagin adquirit al voltant d’ells, podem aconseguir un volum d’ingressos més gran”

Espai Barça: “Necessito conèixer a fons el contracte amb Goldman Sachs per saber si s’ha d’aturar. En principi, no hauria d’aturar-se, però sí que es pot reestructurar”

Bartomeu: “Malauradament, deixa un club en una situació molt poc desitjable, gairebé arruïnat. En part per la covid-19 i en part per una gestió que no ha estat bona”

Noms de futur: “No en vull donar, perquè suposaria desestabilitzar els professionals que ara treballen pel Barça. Tinc alguns noms per la secretaria tècnica, però primer vull veure què tenim”

Sala i Martin: “Sempre hi compto, som amics. Té la seva vida organitzada, però té el cuc del Barça a dins”

L’aval de la directiva: “L’aval de la meva candidatura serà dels membres que hi formen part. És el 15 per cent de l’ultim pressupost de despesa aprovat i crec que serà d’un total de 145 milions. És una xifra important. cada membre haurà d’avalar 8 milions amb el seu patrimoni. amb independència de l’aval, la responsabilitat és molt gran.”

Sandro Rosell: “Sí que mantinc contacte amb Sandro Rosell. No com a expresidents. Quan dic que hem de revertir la situació tots plegats ho faig en aquesta línia”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)