Barça

“Neymar i Messi? Com a culer vull aquí els millors”

Roda de premsa. Ronald Koeman en la prèvia del Cadis-Barça

Ronald Koeman ha atès fa uns instants als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia del Cadis-Barça de lliga que es jugarà demà a l’Estadi Ramón de Carranza (21 h). Aquestes han estat les seves respostes més destacades:

Sobre el rival, el Cadis.

“Suposo que demà tindrem molta possessió de pilota. M’imagino un partit així. El Cadis curiosament ha sumat molts punts a fora de casa, però al seu estadi li costa més. Haurem d’estar precisos, generar oportunitats i concretar-les”.

El futur de Messi

“Sabem quina és la situació de Leo. Ell decidirà el seu futur. Els comentaris de fora no m’interessen. No podem controlar els missatges externs [en referència a les paraules de Neymar a Old Trafford]. Sí hauríem de controlar més els missatges que surten des de dins el club [en referència a les paraules de Tusquets a RAC 1].

Messi-Neymar. Al Barça o a París?

“Com a club, com a entrenador i com a culer, sempre vols tenir els millors jugadors aquí”.

Tusquets va dir que hauria estat bo econòmicament vendre Messi a l’estiu. Què en pensa?

“És una opinió personal seva. Respecto qualsevol opinió. Però com he dit abans és Leo Messi qui decidirà el seu futur.”

L’Atlético és el favorit per guanyar la lliga?

“L’Atlético de Madrid està en un bon moment, encaixa pocs gols i guanya els seus partits. Nosaltres no ens podem permetre perdre més punts. Hem de guanyar tots els partits fins a final d’any”.

Ronald Araújo, novetat en la convocatòria.

“Araújo ha estat un temps fora. Si ha entrat en la llista vol dir que està en condicions de jugar. Decidiré quan és el millor moment.”

Fitxar Éric Garcia a l’hivern.

Ara recuperem Araujo, Umtiti també està punt de tornar... hem d’esperar per prendre decisions d’aquest tipus. També hem d’esperar a veure qui és el nou president.”

Braithwaite

“Martin té profunditat, ajuda a generar espais i els homes de segona línia ho aprofiten, està tenint efectivitat... Cal aprofitar el seu moment dolç”.

L’estat físic d’Umtiti

“L’altre dia va jugar 60 minuts amb el filial en un partidet d’entrenament. No ha tingut molèsties. El seu retorn està pròxim.”

El bon moment de Dembélé

“Ousmane ha millorat físicament. Qualsevol jugador per rendir bé necessita estar al màxim físicament i ell ho ha aconseguit. Estem molt contents amb el seu rendiment últimament.”

Públic als estadis.

“És una situació que s’està analitzant en tots en els països. Cada país té la seva situació. Nosaltres no som doctors. Però és evident que ens agradaria tornar a tenir públic quan sigui possible.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)