Barça

Les dues cares del Cadis

El rival. L’equip d’Álvaro Cervera no ha guanyat cap dels cinc partits que ha disputat al Ramón de Carranza. En canvi, acumula quatre victòries i un empat com a visitant

El Cadis torna a primera divisió quinze anys després. La seva afició encara no ha pogut gaudir de l’equip per la pandèmia de la Covid-19. El conjunt d’Álvaro Cervera, que de moment no ha aconseguit guanyar com a local, nota la falta d’escalf de la seva gent. El Cadis ha jugat cinc partits al Ramón de Carranza, amb tres derrotes i dos empats, contra el Granada i el Vila-real. Les derrotes, contra l’Osasuna, el Sevilla i el líder de la lliga, la Real Sociedad.

Contrasta el rendiment de l’equip d’Álvaro Cervera com a local amb els resultats que ha obtingut com a visitant. Només ha perdut un partit, al Wanda Metropolitano contra l’Atlético de Madrid (4-0), dels sis que ha disputat lluny del Carranza. Quatre victòries i un empat. I una victòria de prestigi, a Valdebebas contra el Real Madrid (0-1), amb gol del Choco Lozano. També una de molt de mèrit a San Mamés contra l’Athletic (0-1), un partit que els andalusos van acabar jugant amb nou futbolistes per les expulsions d’Akapo i Álvaro Negredo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)