Barça

Ronald Koeman

Entrenador del FC Barcelona

“No m’explico com hem rebut el segon gol”

La quarta derrota en deu partits de lliga va deixar Ronald Koeman molt decebut. I no ho va amagar en les seves manifestacions després del partit. “El resultat em fa mal. A la primera part no hem complert el que havíem dit abans del partit. Baixàvem massa a rebre pilotes. En la segona part, hem estat millor en el joc posicional. Quan hem empatat teníem mitja hora per davant i... no tinc explicació per com hem rebut el segon gol”, deia. El tècnic no es mossegava la llengua i lamentava l’errada defensiva que va provocar el 2-1 definitiu. “És una sacada de banda nostra que ha acabat a dins de la nostra porteria, amb gol de Negredo. Ha estat una altra errada nostra. No podem encaixar un gol així, ja en portem bastants i això em fa mal. Ens falta agressivitat. Quan no tenim la pilota, no sabem entrar en batalla amb els nostres rivals. En algunes situacions hem d’estar més forts. I això em decep molt”, etzibava.

Preguntat per si als seus jugadors els havia faltat una bona actitud, Koeman es negava a respondre: “si tinc un problema amb l’actitud dels meus jugadors els ho diré a ells, no pas a la premsa.” Després, insistia a lamentar que: “hi ha alts i baixos en aquest equip que no es poden acceptar.” I, sobre la diferència de dotze punts amb el lider, es remetia a l’objectiu de principi de temporada: “estem fent canvis en l’equip i seguim amb aquesta mentalitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)