Barça

Laporta: “Un país que pot anar a treballar és un país que pot anar a votar”

Eleccions. L’ex president assegura que un ajornament electoral seria molt contraproduent pels interessos del Barça

Joan Laporta segueix insistint en que és vital pel FC Barcelona que les eleccions a la presidència del club se celebrin el dia 24 de gener, tal i com està establert en el calendari electoral. “El Barça no pot esperar més temps estan sense president i junta. Estem perdent oportunitats d’or, com és el mercat hivern, cal començar a aplicar un pla de xoc en l’economia, que està malmesa. No tenim els comptes aprovats ni tampoc ho està el pressupost de la 2020-21. Això no es pot permetre.”, ha dit. Creu que si s’ajornen, les conseqüències pel Barça poden ser “irreversibles”.

Laporta ha destacat la capacitat del club en organitzar esdeveniments d’aquest estil i no dubta que es votarà amb totes les garanties necessàries. “Hi ha deu seus de votació i s’han fet trams horaris. seran 12 hores, i si cal, es pot votar en dos dies o tres. Un país que pot anar a treballar pot anar a votar, que és un dret fonamental.”. L’expresident ha assenyalat que no és comparable les eleccions del Barça amb les del Parlament de Catalunya, que són el 14 de febrer, i ha rebutjat qualsevol solució intermèdia com que els candidats pactin amb Tusquets, el president de la gestora, perquè aplaci les eleccions però per contra que si que pugui actuar en el mercat d’hivern. “La junta gestora ha de respectar els estatuts i això pot donar peu a impugnacions. Aquestes solucions intermèdies estan al límit de la legalitat.”.

Laporta s’ha tornat a mostrar molt satisfet per la gran quantitat de suport aconseguit però manté que encara els queda feina a fer. “Afrontem les eleccions amb moral guanyadora. Tenim moltes ganes de guanyar aquestes eleccions. Vam deixar un llegat que era el millor que es podia deixar en l’àmbit esportiu, econòmic i social.”, ha dit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)