Barça

Font sospita que es validen signatures sense el número de soci

Eleccions. Ho ha dit en la presentació del projecte social de la seva candidatura, que compta amb Marc Duch i Toni Rovira

Aquest migdia s’ha presentat el projecte social que ‘Sí al futur’, la candidatura de Víctor Font, proposa per al FC Barcelona en cas de guanyar les eleccions. Transformar el model de governança per tal que els socis i sòcies actuïn com a veritables propietaris del club és la idea central de Font. “No volem un vicepresident de l’àrea social”, ha assegurat el candidat en aquest sentit. “Volem que el Barça es converteixi en el club preferit dels nens i les nenes arreu del món”, ha proclamat també, a més d’assegurar que treballarà sota el paraigües de construir “un club amb causa”.

Per altra banda, ‘Sí al futur’ aposta per una reforma estatutària que contempla la reducció dels mandats presidencials a quatre anys, la modernització dels processos electorals, la revisió dels requisits per ser soci i per formar part de la junta directiva i la reforma de l’assemblea de compromissaris.

En l’acte, que ha tingut lloc als cinemes Bosque de Barcelona, han intervingut, a més del propi Víctor Font, Marc Duch i Antoni Rovira. El primer, que seria el comissionat de l’àrea social, ha explicat que s’ha sumat al projecte de Víctor Font “per la profunditat del treball que es va fer abans de la meva arribada, per la confiança en en Víctor i per la permeabilitat que té per donar cabuda al talent que hi ha a la massa social del Barça.” Duch ha explicat també els trets principals de la seva àrea, que passen per la democratització del club a través, sobre tot, de la implementació del vot electrònic i, entre altres coses, la tria dels òrgans del club de manera democràtica. “Hem de ser líders de manera efectiva en tot allò que ja diem que som líders”, ha conclòs.

També ha intervingut en l’acte Toni Rovira, que seria el comissionat de les penyes, i que, com Duch, ha explicat perquè s’ha sumat a ‘Si al futur’ “perquè fa temps que percebo la lenta decadència del Barça, per haver conegut a en Víctor i les seves capacitats i pel fet de merèixer la seva confiança per la meva experiència en el món de les penyes.” Rovira ha sentenciat que: “La façana del món penyístic blaugrana està molt ben estructurada, el que cal arreglar és la base.”

Aquestes han estat les respostes de Víctor Font a la premsa:

Signatures destruïdes i precandidats que no es presenten: “No té cap sentit. Que els processos electorals funcionin així en el segle XXI, i s’obri la porta als rumors de corrupció i compra de signatures, perjudica molt a la institució. Ningú dels que han governat fins ara ha fet res per canviar-ho.”

Possible reclamació pel recompte de signatures: “Abans d’aquesta compareixença escoltava dir als nostres interventors és que es volen acceptar butlletes sense el número de soci. El procés de validació de la moció de censura ja es va allargar al màxim.”

Possibilitat de no fer les eleccions: “Vam demanar a la junta gestora que s’actués. Vam ser els únics. El que està per sobre de la necessitat de tenir un president és que tots els socis i socies puguin votar de forma segura. Les dades de la pandèmia són públiques, estem en un moment critic. Si el club no posa solucions perquè d’aquí a dues setmanes es pugui votar en condicions, no es podran fer les eleccions.”

Deia que passarien el tall Laporta i vostè, però també hi són Freixa i Rousaud: “Segons la nostra demoscòpìa no era així. Però ja sabem que les enquestes són enquestes. La realitat és el que compta.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)