Barça

Rousaud demana l’ajornament de les eleccions

Eleccions. Al costat del doctor Llobet, que ha comparat Laporta amb Trump, el precandidat de ‘Els millors al Barça’ ha assegurat que, si cal, tornarà a començar la recerca de signatures

Emili Rousaud, el doctor Miquel Llobet, membre destacat de la seva candidatura, i Jaume López, el seu cap de campanya, han parlat aquesta tarda, en una roda de premsa telemàtica, sobre l’impacte de la pandèmia en les eleccions del FC Barcelona.

Jaume López: “Laporta ha aconseguit un resultat molt postiu, Font i Freixa han estat per sota de les expectatives i nosaltres hem estat per sobre del que s’esperava. Ens hem quedat a 300 signatures del senyor Freixa. Estem en bona predisposició per començar la segona etapa. El més difícil era passar el tall, ara anem a guanyar les eleccions. El repte és ser l’alternativa a Laporta. hem d’aconseguir la confiança de tres grups de votants: els que volen gestió per sobre de la il·lusió i la nostàlgia, els antilaportistesi la gent de les penyes.”

Rousaud: “Volem exposar la nostra visió sobre si s’han de celebrar les eleccions el 24 de gener.S’ha de posar per damunt de tot la salut de tothom.”

Doctor Llobet: “Les dades sobre la pandèmia ens indiquen que ens trobem en una situació complicada i tendim a l’empitjorament. Les característiques de les eleccions al Barça fan necessaris desplaçaments fora del lloc de residència. Es provocaran contactes fora de la bombolla de la seguretat de molta gent vulnerable. Cal recordar que la mitjana d’edat dels socis del Barça és de 58 anys. Per altra banda, no es complirien les normes imposades per la Generalitat. Per això, m’he posat en contacte amb diferents especialistes i tots, unànimement, coincideixen que no és recomanable permetre les eleccions. Per tot plegat, sobre tot per protegir la salut dels nostres socis, demanem als responsables actuals del club, la junta gestora, i al govern de la Generalitat, que ajornin la celebració de les eleccions fins que la situació millori.”

Rousaud: “Crec que la gestora no farà cap moviment fins que no es faci la proclamació dels candidats. Qualsevol decisió que es pugui prendre estarà molt condicionada per les indicacions de les autoritats sanitàries. Encara no hem contactat amb la gestora. Avui diem quina és l’opinió de la nostra precandidatura quant a la celebració de les eleccions.”

A preguntes de la premsa:

Sobre que Laporta no vol sentir parlar d’ajornament:

Rousaud: “En clau electoral entenc que vulgui accelerar les eleccions. Però no m’atreveixo a dir-ho. Sí dic que el valor principal a protegir és la salut de les persones i estic seguir que ell estaria d’acord.”

Llobet: “No és el mateix anar a treballar que anar a votar. Negar la realitat és el mètode de Trump. Així és com ha actuat davant la pandèmia als Estats Units i així li ha anat en les eleccions. Nosaltres no ho fem. No sé si això ens anirà bé o malament. Hem fet una gran pujada venint des del darrera. No sé si ens perjudica o ens beneficia l’ajornament. A qui no beneficia és al soci.”

Possibilitat d’haver de tornar a buscar signatures si s’ajornen les eleccions:

Rousaud: “Davant moments excepcionals, mesures excepcionals. Si calgués començar de zero, ho faríem. Malgrat la despesa econòmica i els esforços fets per aconseguir les signatures”

Rousaud: “Valoro el gest de Xavier Vilajoana de dipositar les signatures, tot i no passar el tall. Va ser l’únic.”

Rousaud: “Sóc conscient que tenim un coixí petit. però em sento molt orgullós d’encapçalar aquest grup de persones”

Els que posen en dubte la validesa de les seves signatures:

Rousaud: “Em molesta molt, les xarxes socials no sé qui són. Tota la porqueria que hi circula és molt contrària als valors del club.”

Com Font, han detectat irregularitats en el recompte de signatures?:

Rousaud: “Han quedat fora de les butlletes que hem presentat 50 que no tenien número de soci. Els nostres interventors m’han dit que el procediment ha estat correcte. No tenim cap queixa.”

Pactes?:

Rousaud: “I perquè no? Explorarem alternatives. No ens tanquem. Però estem convençuts que tenim el millor projecte i ens agradaria exposar-lo als socis.”

Sobre Laporta:

Rousaud: “És molt carismàtic i molt simpàtic. Però no es el mateix administrar l’abundància que l’escasedat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)