Barça

Leo Messi, descartat contra la Real Sociedad

Supercopa. El capità és baixa pel partit d’aquesta nit a Còrdova

Males notícies per a Ronald Koeman. L’entrenador holandès no podrà comptar finalment aquesta nit amb la presència de Lionel Messi. El capità és baixa i no jugarà la semifinal de la supercopa d’Espanya que el Barça afrontarà avui a Còrdova contra la Real Sociedad, al Nuevo Arcángel (21 h).

Messi no ha participat aquest matí en la sessió d’activació que la resta dels seus companys han fet a la Ciudad Deportiva Rafael Gómez. El motiu, unes molèsties físiques a la part posterior de la cama, que ja van impedir que ahir completés tota la sessió d’entrenament. Les molèsties les arrossega del dia del Granada-Barça. Messi va jugar 65 minuts a Los Cármenes. Va ser substituït per descans després de parlar amb Koeman. Contra el Granada va marcar dos gols i va tornar a completar una gran actuació, com havia fet dies abans a Bilbao. Ara, aquestes molèsties l’obliguen a frenar, quan havia trobat un bon punt d’inspiració.

Messi no jugarà avui contra la Real i en el supòsit que el Barça es classifiqués per a la final del diumenge, la seva presència en aquell partit ara mateix tampoc és segura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)