Barça

Rousaud no passa el tall

Eleccions. Cau de la cursa electoral per les anul·lacions de butlletes, malgrat que ahir ell no en tenia constància i durant el dia havia denunciat una guerra bruta contra la seva candidatura

Emili Rousaud cau de la cursa electoral perquè les anul·lacions de les seves butlletes no li permetran arribar a les 2.257 necessàries per ser proclamat candidat per la junta electoral. Ho va avançar Catalunya Ràdio. Hauria quedat a 60 signatures de poder continuar viu en les eleccions. Ahir a la nit, la junta electoral no s’havia posat en contacte amb Rousaud per notificar-li que no passava el tall.

De fet, al llarg del dia d’ahir ja va haver-hi polèmica amb la candidatura de Rousaud. Durant el procés de validació una papereta de suport a Agustí Benedito va aparèixer entre les 2.510 que Rousaud va entregar al club dilluns passat. El més curiós és que Benedito ni tan sols va acudir a l’Auditori 1899 a entregar-les. Rousaud va contestar a la polèmica a través d’un comunicat. Deia que ignorava com havia aparegut la butlleta i no creia que es tractés d’un fet fortuït, sinó d’una pràctica malintencionada de tercers. “Sospitem que som víctimes d’una guerra bruta perquè no interessa que participi en la campanya electoral.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)