Barça

Koeman

Entrenador del Barça

“Riqui Puig ha demanat xutar un dels penals”

Ronald Koeman mostrava, després del partit, una indissimulada satisfacció per la victòria del seu equip i la classificació per a la final de diumenge. “Ha estat un gran partit. Tots dos equips hem estat molt intensos i hem tingut oportunitats per decidir en els 90 minuts. La Real, de fet, ha començat millor que nosaltres. Hem jugat contra un gran contrincant. Al final s’ha decidit per penals, una sort que depèn molt del porter, de qui falla, de qui marca”, deia.

L’holandès, que va negar que fes escalfar els jugadors de la seva banqueta perquè no li agradava el que estava passant a la gespa, si no pel fred que feia, va reconèixer les dificultats que havia trobat en la Real Sociedad: “Ens ha costat, per la pressió que ha fet la Real. Ens pressionaven per tot el camp, un conta un. Però a partir del minut 20 hem millorat.” Interrogat sobre De Jong, va insistir a dir que “els migcampistes també han de trepitjar l’àrea”. I sobre Riqui Puig i el penal decisiu, va revelar: “Tenia quatre xutadors de penal decidits, he preguntat qui s’atrevia xutar i ell ha dit que volia fer-ho.” Finalment, Koeman va dir “cal esperar” quan li van preguntar si Messi estaria a punt per a la final de diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)