Barça

La plantilla al complet, Messi inclòs, a Sevilla

Supercopa. L’argentí va seguir amb treball específic i tant ell com Koeman esperaran fins al final per veure quines sensacions té

El primer equip del Barça ja prepara la final de la supercopa d’Espanya de demà a Sevilla. Els jugadors que van ser titulars contra la Real Sociedad van fer treball de recuperació postpartit, mentre que la resta van fer un partit d’entrenament contra una barreja de jugadors del Barça B i del Juvenil A. No hi va ser Leo Messi, que va fer treball específic en espera de saber si podrà arribar a temps d’ajudar els companys en el primer partit de la temporada que es regirà per la màxima “o caixa o faixa”. El que sí que és clar és que l’argentí formarà part de l’expedició que avui viatjarà cap a Sevilla.

De fet, Ronald Koeman ha decidit desplaçar-hi tota la plantilla, perquè hi ha un títol en joc i és un magnífic moment per fer companyonia i perquè hi hagi el millor ambient possible en l’expedició. També hi seran els lesionats de llarga durada: Piqué, Coutinho, Ansu Fati i Sergi Roberto. Hi ha moltes esperances posades a endur-se la supercopa, un títol menor però que el Barça no vol deixar escapar, com va quedar demostrat en les imatges del grup celebrant la classificació després d’una tanda de penals en què van brillar Ter Stegen, que en va aturar dos, i Riqui Puig, que va marcar el cinquè i definitiu.

L’equip s’entrenarà avui a les sis de la tarda a l’estadi de La Cartuja. Un cop finalitzi, Koeman donarà la llista de convocats, que serà de 20 futbolistes. Serà aleshores quan es podrà comprovar si Leo Messi figura entre els escollits. Tant el tècnic com el futbolista esperaran fins al final abans de prendre una decisió. Com en tantes altres ocasions, dependrà molt de les sensacions que tingui Messi, que són les que precisament el van fer aturar-se i no disputar la semifinal contra la Real Sociedad. No va estar ni a la banqueta per evitar riscos amb el seu bíceps femoral. Dijous va fer una visita als metges i li van confirmar que la lesió és poc important.

Ara bé, tractant-se d’una final i amb un títol en disputa, Messi prefereix esprémer les seves possibilitats, encara que és plenament conscient que ho té molt complicat per ser sobre la gespa. Però vol esperar a provar-se abans de decidir. Koeman tampoc llança la tovallola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)