Barça

Busquets: “Guanyar seria demostrar que estem en el camí correcte”

Supercopa. El segon capità valora el moment del Barça el dia abans de la primera final de la temporada

Sergio Busquets, segon capità del Barça, ha valorat el partit de demà contra l’Athletic. Creu que un títol seria important després que la temporada passada no es guanyés res. Aquestes són les seves millors respostes.

EL BON MOMENT: “L’equip cada vegada està millor, te més confiança i esperem que demà es pugui plasmar al camp i guanyar el primer títol de la temporada”.

EL SISTEMA: “El 4-3-3 és el sistema que més hem jugat en el Barça, en el primer equip i em les categories inferiors, però crec que és més important la confiança dels jugadors. Sembla que el canvi, la millora, ha estat pel canvi de sistema, però ha estat per més coses”.

ELECCIONS: “Potser és la pitjor situació del club, Han coincidit moltes coses que la fan complicada i fins i tot límit. Tots volíem les eleccions el més aviat possible, però hi ha una pandèmia i sempre és més important la salut de la gent.”

PEDRI: “Ha de continuar demostrant el nivell que està mostrant, Ha de treballar i seguir millorant, hem de disfrutar d’ell i no l’hem de carregar de responsabilitat. Té un talent brutal i un marge de millora molt gran”.

MESSI: “Esperem que pugui jugar. És el millor del món i sempre tenim més opcions si ell està en el camp. Ell i els metges decidiran”.

PUNT D’INFLEXIÓ: “El títol és molt important. No sé si seria el clic definitiu, però seria demostrar que estem en el camí correcte. Venim d’una dinàmica molt bona des de l’aturada de Nadal i hem de continuar així”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)