El Barça cau (2-3) davant l’Athletic en la final de la supercopa

Supercopa. L’equip de Koeman guanyava en el 89, però ha acabat perdent a la pròrroga; Messi ha estat expulsat en el minut 120

El Barça ha perdut la final de la supercopa d’Espanya (2-3) davant l’Athletic Club, aquesta nit, a l’estadi La Cartuja de Sevilla. En un actuació decebedora, tot i l’emoció que han posat les alternatives en el marcador, l’equip de Ronald Koeman s’ha deixat remuntar i ha perdut un altre títol després de 120 minuts de joc.

Messi ha estat expulsat en l’últim minut de la pròrroga, després que Gil Manzano consultés el VAR per una agressió de l’argentí a Villalibre. Antoine Griezmann ha signat els dos gols blaugrana, que no han estat suficients ni per arribar als penals. De Marcos, Villalibre i Williams han marcat per a l’equip de Marcelino.

El partit ha començat a activar-se en els minuts previs al descans: Griezmann ha avançat el Barça en el minut 40 i, de seguida, De Marcos ha empatat per a l’Athletic. En la segona part, Raúl García ha marcat, rematant de cap una falta lateral, però el VAR ha anul·lat el gol per fora de joc. Sí que ha pujat al marcador, en canvi, la diana que Antoine Griezmann ha signat en el minut 77, després d’una bona combinació entre Dembélé i Jordi Alba. El temps reglamentari ha acabat, però, amb empat gràcies a Villalibre, que ha clavat el 2-2 en el minut 90.

En el tercer minut de la pròrroga, Iñaki Williams ha colpejat amb un golàs que no ha trobat resposta per part d’un Barça impotent, que ha acabat amb deu jugadors per l’expulsió de Messi.