Barça

Leonardo admet l’interès per Messi i escalfa el Barça-PSG

Mercat. El director esportiu del PSG confirma que els sedueix la idea d’unir de nou els camins de Messi i Neymar, ara a París

A menys d’un mes del partit d’anada que es jugarà al Camp Nou de l’eliminatòria de Champions entre el Barça i el PSG, Leonardo, el director esportiu del club francès, ha posat en les últimes hores el dit en la llaga. Leonardo admet l’interès del PSG per contractar Leo Messi la pròxima temporada. Ho ha fet en una entrevista a France Football: “Grans jugadors com Messi sempre estan en la llista de futuribles del PSG”. “Estem asseguts a la mateixa taula que tots aquells que estan seguint d’aprop aquest assumpte. Bé, potser asseguts no, però la nostra cadira està reservada. Quatre mesos en el món del futbol són una eternitat. Ara no és el moment de parlar més d’això”, ha afegit, respectant les paraules d’un Messi que prefereix esperar a final de temporada per decidir el seu futur.

Messi va dir en l’entrevista amb Jordi Évole que esperaria al mes de juny per prendre una decisió en ferm. El 30 de juny és quan acaba contracte i podria marxar gratis a qualsevol club. Pochettino, Neymar i el PSG esperen amb la xarxa a punt.

Les paraules de Leonardo arriben just després de la derrota del Barça en la supercopa contra l’Athletic i quan tots els culers estan a l’expectativa en referència a la sanció que se li acabi imposant a Leo Messi per la seva expulsió amb vermella directa per l’acció sobre Villalibre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)